Сили ППО знищили усі «Шахеди», якими рашисти вночі атакували Україну

У ніч на 25 жовтня 2023 року російські окупанти атакували з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ – рф), застосувавши 11 ударних БпЛА типу «Shahed».

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

«У результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України, знищено усі 11 «Shahed-136/131», – повідомили у Повітряних силах.

До відбиття повітряного нападу залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи. Зокрема протиповітряна оборона працювала в Черкаській, Херсонській, Полтавській, Житомирській, Хмельницькій та Миколаївській областях.

Як повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, загалом за минулу добу окупанти завдали 6 ракетних та 51 авіаційний удар, здійснили 66 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Зокрема, авіаційних ударів зазнали:

Леонівка Чернігівської області;
Синьківка, Іванівка, Піщане Харківської області;
Невське, Серебрянське лісництво Луганської області;
Сіверськ, Виїмка, Диліївка, Авдіївка, Мар’їнка, Побєда, Старомайорське Донецької області;
Зміївка, Новоберислав, Берислав, Козацьке, Одрадокам’янка, Миколаївка, Микільське Херсонської області.
Під артилерійським вогнем опинилися понад 100 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

Внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоквартирні та приватні житлові будинки, а також інша цивільна інфраструктура.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ