Скасували закупівлі на майже 20 мільйонів гривень

3 листопада у Львівській ОВА відбулося третє засідання робочої групи, яка контролює належне використання бюджетних коштів на Львівщині.

Про це пише пресслужба ЛОВА.

Під час засідання заслухали представників 11 громад області – Червоноградської, Львівської, Великолюбінської, Солонківської, Добросинсько-Магерівської, Сокільницької, Східницької, Самбірської, Сколівської, Яворівської, Івано-Франківської, а також управління капітального будівництва та департаменту освіти і науки Львівської ОВА.

За результатами засідання:

Східницька ТГ скасувала закупівлю на суму 11,5 млн грн із будівництва водопровідних мереж;
Червоноградська ТГ – дві закупівлі на суму 1,4 млн грн щодо поточного ремонту внутрішньодворових доріг
Двом громадам, а саме – Самбірській та Яворівській рішенням робочої групи рекомендували під час найближчих засідань сесій відповідних рад переглянути доцільність та пріоритетність видатків, згідно з розпорядженням начальника Львівської ЛОВА №932/0/5-23ВА від 05.10.2023 «Про обмеження непершочергових видатків місцевих бюджетів Львівської області в умовах воєнного стану».

Також, за результатами роботи попередніх засідань робочої групи Івано-Франківська селищна рада прийняла рішення про скасування трьох закупівель на суму майже 7 млн грн: капітальні ремонти дороги та пішохідної доріжки, придбання та встановлення дитячого ігрового майданчика.

Наступне засідання запланували на п’ятницю, 10 листопада.

Якщо ви виявили некритичні та непріоритетні, на вашу думку, закупівлі, інформуйте Львівську ОВА: prozorist2023@gmail.com. Їх розглянуть під час одного з наступних засідань.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ