Скоро розпочнеться всеукраїнський конкурс “Учитель року-2018”

1 жовтня розпочнеться реєстрація на конкурс «Учитель року-2018».
Конкурс має на меті виявити педагогів, готових до реформування освіти. Переможці конкурсу отримають звання «Заслужений вчитель України» та грошові винагороди, а лауреати – грамоти Кабінету Міністрів та ВРУ.
За словами заступника міністра освіти Павла Хобзея, конкурс є важливим для МОН, оскільки він проходитиме у передстартовий рік для реформи Нова українська школа.
«Ми розуміємо, що зміни в школі відбудуться тоді, коли зміниться учитель, і цей конкурс має допомогти нам виявити проактивних педагогів, тих, хто готовий до змін уже зараз», – наголосив заступник міністра.
Цьогоріч змагання проводитимуть у чотирьох номінаціях: «Українська мова та література», «Фізика», «Німецька мова» та «Фізична культура».
Вперше конкурсантів реєструватимуть на єдиній платформі, що надана компанією «Майкрософт Україна». Посилання на реєстраційну форму буде розміщено на сторінці МОН 1 жовтня. А реєстрація триватиме до 22 жовтня 2017 року.
У фіналі конкурсу педагоги мають представити коротке відеорезюме – міні-розповідь про досвід роботи у школі та унікальні напрацювання. Також конкурсанти продемонструють педагогічну майстерність у конкурсі «Методичний практикум».
Завершальні змагання пройдуть у чотирьох областях: Рівненській, Івано-Франківській, Запорізькій та Волинській.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ