Сьогодні сесія Львівської обласної ради

Cьогодні, у вівторок, 19 червня 2018 року, проходить II пленарне засідання XVI чергової сесії Львівської обласної ради.
Планується розглянути такі питання:
1. Про депутатські запити.
2.Про погодження отримання спеціального дозволу на користування надрами товариству з обмеженою відповідальністю “Енергія-Тепловодосервіс” (Івано-Франківське родовище).
3.Про розширення меж регіонального ландшафтного парку “Стільське Горбогір’я” та внесення змін до рішення Львівської обласної ради від 01.04.2014 № 1043.
4.Про підтримку ініціативи щодо оголошення природної території м. Моршина курортною територією державного значення.
5. Про внесення змін до рішення Львівської обласної ради від 13.07.2010 року № 1276 “Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни та встановлення меж с. Малехів Малехівської сільської ради Жовківського району”.
6. Про перейменування населеного пункту Бірки Тартаківської сільської ради Сокальського району Львівської області
7. Про перепрофілювання комунальних закладів загальної середньої освіти Львівської обласної ради
8. Про інформацію Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області щодо результатів комплексної перевірки діяльності Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у м. Львові.
9. Про відзначення на території Львівської області днів скорботи та вшанування пам’ятних дат.
10. Про надання допомоги сім’ям при народженні дитини.
Читайте більше тут: Новини Львівщини
11. Про стан фінансового забезпечення установ та закладів освіти фондом заробітної плати на поточний бюджетний рік у розрізі місцевих бюджетів Львівської області.
12. Про створення тимчасової контрольної комісії з метою перевірки та виявлення ймовірних порушень процедури припинення договірних відносин із ТзОВ “Замок Лева” щодо нежитлових приміщень спільної власності обласної ради.
13. Про звернення Львівської обласної ради.
13.1. До Прем’єр-міністра України, Кабінету Міністрів України, Міністерства інфраструктури України, Комітету з питань транспорту Верховної Ради України щодо необхідності з’єднання швидкісним потягом категорії “Інтерсіті” сполучення Київ – Ужгород.
13.2. До Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України щодо визначення Львівської області пілотною в реалізації проекту із створення вільної митної зони промислового типу у прикордонних районах.
13.3. До Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України щодо ініціювання змін державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування для одиноких непрацездатних осіб.
13.4. До Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України щодо мораторію на проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.
13.5. Про звернення до Прем’єр-міністра України В. Гройсмана щодо ситуації, яка склалася в медичній галузі держави.
13.6. Про звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо звільнення голови НАК “Нафтогаз України” Андрія Коболєва.
13.7. До Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України з приводу викладання предмету “Християнська етика” в школах як обов’язкового предмету.
13.8. Про звернення до Верховної Ради України про створення Антикорупційного суду.
13.9. До Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я України щодо першочергового забезпечення КЗ ЛОР “Львівська обласна клінічна лікарня” стаціонарними ангіографами.
13.10. До Кабінету Міністрів України, Міністерства молоді та спорту України щодо надання згоди на прийняття в комунальну власність Львівської обласної ради ДП “Арена Львів”.
Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ