Стало відомо, у яких продуктах найчастіше є ГМО

Генетично модифіковані продукти вирощують за допомогою генної інженерії і вони . можуть бути дуже небезпечними для здоров’я людини. Про це повідомляє Країна здоров’я.

Найчастіше ГМО зустрічаються у бобових, картоплі, томатах, кабачках, буряках, виробах з пшеничного борошна, соняшниковій олії, рисі, моркві, цибулі та інших продуктах.

Тож обираючи товар у магазині варто дуже уважно читати етикетку, аби зорієнтуватись – чи містить продукт ГМО. Якщо продукт вироблений у США та містить сою – найімовірніше, у ньому містяться ГМО.

До компонентів, у яких може міститись ГМО, входять такі: E 153, E 308-9, Е-471, E 472a, E 473, E 475, E 476b, E 477, E479a, E 570, E 572, E 573, E 620, E 621, E 622, E 633, E 624, E 625, E951.

Також ГМО можуть міститися у сигаретах, алкогольних та газованих напоях тощо.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ