Стартував конкурс проектів місцевого розвитку

У Львівській облраді стартував обласний конкурс проектів місцевого розвитку на 2018 рік, повідомила прес-служба ЛОР.
Прийом документів на участь здійснюється виключно на онлайн-платформі, яка створена на сайті Львівської обласної ради за адресою registration.oblrada.lviv.ua
Реєстрація проектів розпочалася сьогодні, 11 грудня, та триватиме до 17:00 2 лютого 2018 року.
Конкурс проводиться за такими пріоритетами:
– «Школи» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання та інвентаря.
– «Заклади дошкільної освіти» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання та інвентаря.
– «Охорона здоров’я» (районні та міські комунальні лікарні, центри первинної медико-санітарної допомоги, амбулаторії сімейної медицини, ФАПи) – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція будівель, а також придбання обладнання та інвентаря.
– «Культура» (народні доми, будинки культури, бібліотеки, музеї, початкові спеціалізовані мистецькі навчальні заклади (ПСМНЗ) та мистецькі школи) – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання, інвентаря та сценічних костюмів.
– «Вуличне освітлення» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція вуличного освітлення доріг та пішохідних доріжок.
– «Екологічні ініціативи» (парки, сквери, водойми, місця відпочинку, що відносяться до природно-заповідного фонду) – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, облаштування, благоустрій.
– «Інші пріоритети» (об’єкти комунальної власності на базовому рівні, що не підпадають під визначені Конкурсною радою пріоритети) – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, придбання обладнання та інвентаря.
Гранична вартість проекту становить не більше ніж 400 тис. грн.
Гранична субвенція з обласного бюджету для проекту – 200 тис грн.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ