Стартував конкурс шкільних малюнків «Я маю право!»

Учнів загальноосвітніх навчальних закладів Львівської області запрошують до участі у Всеукраїнському конкурсі шкільних малюнків «Я маю право!». Переможців обиратимуть у трьох вікових групах з індивідуальної та колективної роботи.
Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.
Метою конкурсу є розвиток морально-етичних якостей дітей, формування у них позитивного образу права як державного інституту, виховання почуття важливості прав дитини, соціальна підтримка талановитої учнівської молоді, сприяння їх самореалізації та творчому розвитку, активне залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності.
Молодша група – діти віком від 6 до 10 років, середня – від 10 до 14 років, старша група – від 14 до 18 років.
На конкурс необхідно подати індивідуально підготовлені малюнки (конкурсні роботи) учнів та учнівських колективів (не більше 3 учнів), пов’язані з загальною тематикою конкурсу. Кожен учасник може подати не більше однієї конкурсної роботи.
Малюнки повинні бути виконані в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка, комп’ютерна графіка тощо) у форматі А4.
Конкурсні роботи потрібно надсилати до Головного територіального управління юстиції у Львівській області до 12 травня за адресою: м. Львів, пл. Шашкевича, 1, чи подавати власноручно за адресою: м. Львів, вул. Городоцька, 299.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ