Стартував прийом заявок на участь у конкурсі проектів місцевих ініціатив

У понеділок, 28 жовтня 2019 року, стартував прийом заявок на участь у обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив на 2020 рік та триватиме до 18:00 год. 29 листопада 2019 року.

Прийом документів на участь здійснюється виключно на онлайн-платформі, яка створена на сайті Львівської обласної ради.

Конкурс проводиться за такими пріоритетами:
– «Освіта» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.
– «Охорона здоров’я» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування (в тому числі придбання автотранспорту).
– «Культура» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.
– «Спорт» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.
– «Безпека» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.
– «Вуличне освітлення» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція.
– «Інші пріоритети» (об’єкти усіх форм власності (окрім приватної (за винятком ОСББ)), що не підпадають під визначені Конкурсною радою пріоритети) – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, облаштування об’єктів ПЗФ, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.
– «Обласні заклади та установи, некомерційні комунальні підприємства обласної ради» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація, благоустрій територій, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.

Гранична вартість проекту становить не більше ніж 500 тис грн.

Гранична субвенція з обласного бюджету для проекту становить – 200 тис грн.

Необхідну інформацію про проведення конкурсу, в тому числі Програму проведення обласного конкурсу проектів місцевих ініціатив у Львівській області на 2020­ – 2025 роки, затверджену рішення Львівської обласної ради № 866 від 10.09.2019 (Додаток 2), розміщено на офіційному сайті Львівської обласної ради.

Додаткову інформацію можна отримати за тел.: (032) 2-999-808.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ