ТЦК перевірятиме документи та оглядатиме речі громадян

На території Дніпровського та Синельниківського районів Дніпропетровщини впровадили додаткові заходи воєнного стану. Про це повідомили на сайті Синельниківської міської ради та сторінці Новоолександрівської громади Дніпровського району у Facebook.

Відповідний Порядок запроваджено на території Дніпропетровської області Спільним наказом Дніпропетровської обласної військової адміністрації (ДніпроОВА), Оперативного угруповання військ “Харків”, Оперативного угруповання військ “Херсон”, Оперативного угруповання військ “Запоріжжя” № 137/0/13-23/4916/189/442 від 18 грудня 2023 року, повідомили на сторінці Новоолександрівської громади.

Відповідно до оприлюдненого документу на Дніпропетровщині:

встановлено, на строк дії правового режиму воєнного стану, особливий режим в’їзду і виїзду, обмеження свободи пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також руху транспортних засобів;
запроваджено перевірку документів та огляд речей у осіб, в порядку визначеному постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2021 р. №1456.
надано право перевірки документів та огляду речей в осіб військовослужбовцям територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Також за повідомленням утворено комендатуру у Синельниківському районі, керівником призначено начальника Синельниківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Шкная. У Дніпровському районі – комендантом призначено Олександра Щура.

Суспільне звернулось до пресслужби Дніпропетровської обласної військової адміністрації з проханням надати доступ до наказу № 137/0/13-23/4916/189/442 від 18 грудня 2023 року. Відповідь чекаємо.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ