Теренова гра “Гурби – Антонівці”

Цієї весни вже 18 рік поспіль ГО “Молодіжний Націоналістичний Конгрес” проводить найбільшу в Україні теренову гру “Гурби – Антонівці”.

Протягом трьох діб близько 400 учасників живуть в лісі та відтворюють партизанську боротьбу на місці найбільшого бою УПА проти НКВС, змагаються за перемогу та набувають неоціненний досвід командної роботи та поводження в екстремальний умовах.

Захід відбувається за підтримки Міністерства культури, молоді та спорту України та є безкоштовним.

Теренова гра “Гурби-Антонівці” – спортивна патріотична гра для молоді з усієї України. Гра проходить на місці найбільшого бою УПА проти військ НКВС. Щороку тут збирається більше 350 молодих та активних людей, що не хочуть поринати у буденність, а прагнуть виходити за рамки, випробовувати себе, брати відповідальність та загартовувати тіло і дух.
Гра поєднує в собі елементи спортивного та морального вишколу. Прожити три дні в небезпечних умовах, постійно пересуваючись та ідучи на компроміс із собою, дається нелегко. Не раз доводиться сумніватися у власних силах ще при заповненні анкети. Але ті, хто все таки наважується зробити цей крок, пізніше розуміють, що перша гра – це збудник хвороби під назвою “Гурби”. Спробувавши раз, сюди обов’язково повертаються знову.

? Для кого?
Для хлопців і дівчат 18-29 років з усієї України, для тих, хто готовий прожити 60 годин у лісі.

? Коли?
30 квітня – 3 травня 2020 року.

? Де?
Лісовий масив біля села Антонівці, Тернопільcька область

? А що там буде?
Гра відбувається у лісі площею 20 км² та триває 3 доби без перерви, часто найцікавіші події розгортаються саме вночі. За перемогу змагаються 2 курені – “Вовки” та “Леви”. А “життя” учасника – це нарукавна пов’язка. Перемогти – означає здобути найбільшу кількість балів: “вбити” якомога більше суперників, знайти ворожий штаб з прапором та втримати свій.“Вбити” – означає зірвати нарукавну пов’язку гравця у бої, застосовуючи лише прийоми боротьби, без прямих ударів.
Щороку на гру приїжджає декілька сотень юнаків та дівчат із всієї України. Учасники ночують без наметів, організованого харчування немає.

Реєструйся: http://gurby.org.ua/

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ