Тренінг «Написання проектів. Фонди ЄС»

Центральноєвропейська Академія Навчань та Сертифікації (CEASC), у співпраці з компанією Consulting Group 2027 та Фундацією Rozwoju polsko – ukraińskich stosunków gospodarczych (Лодзь, Польща) запрошують бізнесменів, освітян, представників громадських організацій, консалтингових компаній, новостворених ОТГ, агенцій розвитку та інших зацікавлених осіб до участі у тренінгу.
Тренінг проведе один з найкращих експертів в Україні з тематики проектної діяльності Микола Смолінський – президент CEASC, консультант з написання проектів до Європейських фондів, фахівець з євроінтеграції, бізнес-тренер, розробник низки авторських навчальних програм щодо роботи з фінансовими інструментами Європейської комісії.
В рамках тренінгу ми ознайомимо вас з особливостями розробки проектних ідей та підготовки проектних пропозицій для залучення фінансування проектів від фондів ЄС та донорів, що присутні в Україні.
В усіх сесіях тренінгу для роботи використовуються матеріали проектів, що виконувалися або виконуються за підтримки донорських структур ЄС.
Контактна особа: Ольга Горкавчук, +38(093) 210-93-42, +38(095) 324-29-55.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ