У ЛОДА обговорили стан реалізації будівництва приймальних відділень

У межах реалізації Національного проекту «Велике будівництво», на Львівщині планують реконструювати та відремонтувати дев’ять приймальних відділень.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

«Ми уже маємо всі нормативно-розпорядчі документи, які дозволяють нам активно взятися до роботи в приймальних відділеннях. Мусимо чітко зрозуміти який стан справ по кожному об’єкту, на якому етапі роботи і що потрібно доопрацювати. Є певні об’єкти вартість яких перевищує заплановані витрати, тож це треба врегулювати. Проаналізувавши інформацію, я не бачу критичних точок, тож ми рухаємось в ногу з часом», – зазначив заступник голови Львівської ОДА Іван Собко.

Під час наради замовники та проектанти робіт доповіли про ситуацію по кожному об’єкту та окреслили проблемні питання, які потребують оперативного вирішення.

Усі проекти розглядатимуть на комісії Мінрегіону. Загалом на Львівщину згідно із розподілом на усі роботи по дев’ятьох приймальних відділеннях виділено 72 млн грн. Після усіх робіт Міністерство охорони здоров’я закупить необхідне медичне обладнання.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ