У ЛОВА розповіли, як відновити втрачене або зіпсоване посвідчення УБД

Така можливість доступна для тих захисників і захисниць, які отримували статус УБД згідно з рішенням міжвідомчої комісії Міністерства у справах ветеранів Україн.

Пресслужба Львівського ОТЦК та СП розповіла, як відновити втрачене / зіпсоване посвідчення учасника бойових дій. По-перше, потрібно зібрати необхідні документи:

Заява про заміну зіпсованого / втраченого посвідчення з уточненням причин втрати. Обов’язково вкажіть у заяві номер мобільного телефону.

У разі втрати посвідчення (за можливості) – оголошення в газету про втрату документа із зазначенням прізвища, ім’я, по-батькові, що на ньому вказані.

У разі пошкодження посвідчення – зіпсоване посвідчення.

Копія втраченого посвідчення (за наявності) або зазначення номеру, серії посвідчення та дати видачі.

Копії сторінок паспорту (1,2 та 11,12), копії довідки про присвоєння ідентифікаційного номера.

Фотокартки розміром 3*4 – 2 шт.

Далі – потрібно надіслати документи на електронну пошту Мінветеранів: dpi@mva.gov.ua (фотокартки – поштовим зв’язком АТ «Укрпошта» на адресу Мінветеранів, м. Київ, пров. Музейний, 12, 01001).

Звертаємо вашу увагу на те, що така можливість доступна для тих захисників і захисниць, які отримували статус УБД згідно з рішенням міжвідомчої комісії, утвореної Міністерством у справах ветеранів України.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ