У Львівській ОВА провели обговорення щодо перетину кордону для водіїв

16 березня у Львівській ОВА провели зустріч з представниками громадських організацій та благодійних фондів Львівської області щодо перетину кордону для водіїв. У події взяли участь майже пів сотні представників організацій області.
Упродовж зустрічі обговорили:
????проблемні питання, які виникають в організацій під час звернень до ОВА стосовно надання права виїзду за межі України водіям в умовах правового режиму воєнного стану,
????як недопустити фальсифікацію звернень зі сторони недобросовісних організацій, які надходять на електронну пошту ОВА.
В результаті зустрічі вирішили запровадити застосування електронного цифрового підпису під час подання відповідних звернень. Організації, які не мають підпису, матимуть перехідний період, який триватиме до кінця поточного місяця. Під час нього діятимуть попередні умови подання документів. Після закінчення періоду – використання електронного цифрового підпису стане обов’язковою умовою для подачі документів на перетин кордону.
Нагадаємо, участь в обговоренні взяли усі охочі керівники благодійних фондів і громадських організацій Львівщини, які перевозять через кордон гуманітарну допомогу для потреб ЗСУ та населення України.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ