У львівському аеропорту скасували усі рейси через сильний туман

У вівторок, 28 листопада 2017 року, із міжнародного аеропорту ім. Данила Галицького не вилетів жоден із запланованих літаків. Як пояснили у прес-службі аеропорту, через несприятливу погоду та погану видимість рейси скасовують.
Відтак, скасовано усі рейси, що мали виконуватись зі Львова, також лише один літак (МАУ, сполученням Київ-Львів) протягом дня зміг приземлитись у аеропорту Львова. Рейс авіакомпанії «Белавіа», який мав прилетіти до Львова, перенаправлений у аеропорт «Бориспіль», рейс Wizz Air з Вроцлава направили у «Жуляни», а пасажирів рейсу довезуть до Львова автобусом. Також рейс польської авіакомпанії LOT до Варшави скасовано.
«Через складні метеоумови, зокрема горизонтальна видимість на смузі 200 м, вертикальна видимість – 50 м та рішеннями екіпажів повітряних суден не здійснювати посадку в аеропорту Львів до покращення погодних умов», – пояснили причини скасування рейсів в аеропорту.
Загалом, протягом дня зі Львова мало вилетіти 8 літаків, 6 рейсів уже скасовано. Сьогодні заплановано здійснити ще два рейси сполученням Львів-Київ та Львів-Варшава. Однак у аеропорту не знають чи ці рейси відбудуться.
За даними Львівського регіонального центру з гідрометеорології, до кінця дня, 28 листопада, на Львівщині збережеться туман видимістю 200-500 м. Туман також очікують вночі та вранці 29 листопада.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ