У Львові через коронавірус 15 травня померли дві людини

У Львові від ускладнень через коронавірус 15 травня померли дві людини: 64-річний чоловік та 81-річна жінка. Про це Суспільному повідомила головна епідеміологиня Львівщини Наталія Тімко.

“Чоловік 1955 року народження з Жовківського району, лікувався у Центрі легеневого здоров’я. Туди він поступив 5 травня, а 9 травня у нього підтвердили коронавірусну інфекцію. У чоловіка була двобічна пневмонія та цироз печінки.

Жінка 1939 року народження з Стрийського району була на лікуванні у обласній інфекційній лікарні з 5 травня. Діагноз коронавірус у неї підтвердили сьогодні, 15 травня. У неї були також серцева недостатність та хвороба Паркінсона”, – сказала Наталія Тімко.

На Львівщині 26 смертей від коронавірусу.

Нагадаємо, на «Гарячій лінії міста Львова» за номером 1580 діє окрема лінія, куди люди можуть зателефонувати й отримати всю необхідну інформацію про коронавірус, яку надає лікар-інфекціоніст: лінія працює у цілодобовому режимі.

У Львові пацієнтів, хворих на COVID-19 приймають чотири лікарні: обласна інфекційна, Центр легеневого здоров’я, 8-ма лікарня та військовий госпіталь імені Липи у Винниках.

Cтаном на 08:00 15 травня у Львові та на Львівщині коронавірусну інфекцію виявлено — у 942 людей.
У Львові 56 медиків лікарні швидкої медичної допомоги інфіковані COVID-19.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ