У Львові скасували «живу чергу» за закордонними паспортами

Від сьогодні, 21 лютого 2018 року, «живу чергу» на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон скасовано.
Про це повідомляє Центр надання адміністративних послуг м. Львова.
Натомість прийом документів проводять за попередньою реєстрацією на офіційному сайті Львівської міської ради за посиланням: http://city-adm.lviv.ua/services/zapys-do-tsnap
Також у ЦНАП просять громадян не користуватися послугами сторонніх третіх осіб, а здійснювати запис самостійно.
На слушне зауваження львів’ян, що уже протягом двох тижнів здійснити реєстрацію неможливо, бо кажуть, що перевантажений сервер, у ЦНАП відповіли: «Послуга є затребуваною, оскільки попит, з часу прийняття безвізового режиму, не спадає. Відтепер запис відкриватимуть один раз на тиждень у понеділок – на усі робочі дні тижня».
Також роз’яснюють: «Це повинні бути окремі талони реєстрації для кожного члена сім’ї, виключення є діти до 12-ти років, – якщо дитина віком до 12-ти років, за наявності фотокартки, може подати документи на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, хтось один з батьків за одним талоном (мати або батько + дитина до 12-ти років). Якщо дитина віком 12-ти років і старше – окремий талон».
Додаткову інформацію можна отримати, звернувшись на інформаційну довідку ЛМР за тел.: 297 57 95.
Окрім того, прийом документів на отримання послуги на виготовлення паспортів здійснюють у районних відділах Державної міграційної служби. Записатися можна за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services/online.html
centr4-890x395

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ