У Львові відновились черги до польського консульства

Минулого тижня у Львові знову з’явились черги до Генерального консульства Республіки Польща. Про це повідомляють очевидці у мережі Фейсбук.

З 4 травня польські консульства в Україні частково відновлюють видачу віз. Як повідомляє Посольство РП в Україні, у початковий період видаватимуть лише візи для виконання сільськогосподарських та садівничих робіт.

“У початковий період прийматимуться лише документи з метою отримання віз для виконання сільськогосподарських та садівничих робіт, а також міжнародних перевезень. У зв’язку із цим від 30 квітня заявники, які мають відповідні підтверджуючі документи про виконання сільськогосподарських та садівничих робіт, а також міжнародних перевезень, можуть зареєструватися для подачі документів на візу в електронній системі e-konsulat”, – йдеться у повідомленні.

Окрім того зазначають, що прийом заявників з іншою метою, ніж отримання робочої візи з вищеперерахованих категорій, навіть за умови актуальної реєстрації та наявності всіх необхідних документів, відбуватися не буде.

Заявники, які зареєструються у системі e-konsulat, повинні дотримуватись низки правил:
– для обмеження кількості осіб, які очікують під консульством, потрібно приходити лише у визначену годину;
– роздрукувати всі сторінки анкети, в тому числі й сторінку на якій вказана дата і година прийому в консульстві;
– підготувати всі необхідні документи;
– очікуючи під консульством у черзі, слід дотримуватись дистанції мінімум 1,5 м від інших осіб;
– вхід у консульство можливий лише у масці, яка прикриває ніс та рот, а також у одноразових рукавичках;
– входячи у консульство при собі можна мати лише пакет документів, а всі інші особисті речі, в тому числі сумки та кульки потрібно залишити перед входом.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ