У Львові хочуть зірвати концерт Ірини Білик

У Львові активісти мають намір зірвати запланований концерт української співачки Ірини Білик, який запланований на 6 березня. З відповідним листом вони звернулись в театр, де має намір виступати Ірина Білик.
Радикали висловились, що проти виступу в Україні співачки, яка гастролює по Росії. “А в розмові з продюсером співачки вони озвучили свої вимоги до неї: Білик повинна публічно заявити, що Росія – це країна-агресор, а Крим і Донбас – це Україна”, – сказано в повідомленні. Крім того, перешкодити виступу співачки планують і в Одесі.
Наступний концерт в південній столиці України заплановано на 26 березня, проте екс-лідер “Правого сектора” Сергій Стерненко виступив проти її концерту, тому що Білик не вибачилася перед українцями. “Я, звичайно, все розумію. Шоу-бізнес – це, у першу чергу, все-таки бізнес. Гроші, нічого особистого. Але, на мою думку, гідність та повагу до себе повинні стояти вище будь-яких грошей. Тим більше, що після всіх скандалів Білик не принесла вибачень українцям, а тільки отгавкивалась в стилі «сам дурень», – зазначив він.
На даний момент невідомо, чи відбудуться концерти.
Представники Ірини Білик поки не дали жодних офіційних коментарів.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ