Участь у конкурсі «Благодійна Україна – 2017»

Триває збір заявок для участі в національному конкурсі «Благодійна Україна-2017». Переможців на загальнодержавному рівні визначать в п’ятнадцятьох основних, трьох індивідуальних та чотирьох спеціальних номінаціях.
Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.
Метою конкурсу є розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик.
Завдання Конкурсу:
– популяризація благодійництва, меценатства та волонтерства, їхніх організацій та ефективних практик;
– відзначення кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та ефективних практик, інших колективів та організацій, які реалізували значні – благодійні проекти та акції в Україні протягом звітного року;
– інформування суспільства про кращі практики благодійної діяльності;
– популяризація та заохочення широкого кола громадян до благодійності.
Для участі у конкурсі необхідно подати конкурсну заявку відповідної форми. До заявки доцільно додати заскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи).
Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.
Основні колективні номінації:
– Благодійність великого бізнесу.
– Благодійність середнього бізнесу.
– Благодійність малого бізнесу.
– Корпоративна благодійність.
– Колективне волонтерство.
– Всеукраїнська благодійність.
– Регіональна благодійність.
– Благодійність в охороні здоров’я.
– Благодійність в освіті та науці.
– Благодійність в культурі та мистецтві.
– Благодійність в соціальній сфері.
– Благодійність в захисті України.
– Благодійність неурядового сектору.
– Молодіжна та дитяча благодійність.
– Благодійна акція.
Індивідуальні номінації:
– Громадянська благодійність.
– Меценат року.
– Волонтер року.
Спеціальні номінації:
– Народний благодійник.
– Благодійність у медіа.
– Допомога з-за кордону.
Відзнакою переможця в окремій номінації конкурсу є «Ангел добра» – унікальна керамічна статуетка ангела, декорована багатим національним орнаментом і оздоблена бурштином. Авторський бурштиновий «Ангел добра» – спільна розробка Асоціації «Український бурштиновий світ» та українських майстрів.
Оголошення результатів Національного конкурсу «Благодійна Україна» відбувається на підсумковій прес-конференції, а оголошення переможців – під час урочистої церемонії, яка щорічно відбувається в Києві навесні наступного року за звітним. Переможці нагороджуються спеціальними відзнаками «Ангел добра», дипломами та призами, встановленими Оргкомітетом і партнерами конкурсу.
Збір конкурсних заявок триває до 15 лютого 2018 року.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ