УГКЦ проводить конкурс молодіжних стартапів

Комісія УГКЦ «Справедливість і мир» та Українська соціальна академія проводять конкурс молодіжних інновацій в Україні Laudato Si’ Startup Challenge.
«Laudato Si’ Startup Challenge є натхнений енциклікою Папи Франциска Laudato Si і є світовою ініціативою, направленою на заохочення пошуку рішень світовим проблемам людства за допомогою інноваційних стартапів. Конкурс молодіжних інновацій в Україні Laudato Si Startup Challenge відкритий для ідей та проектів від молодих людей з регіонів України, а також з Києва, віком від 18 до 35 років», – йдеться в повідомленні.
Тематика: розвиток території (проекти, які спрямовані на розвиток і створення нових просторів у сільській місцевості), боротьба з бідністю, збереження довкілля, громадянська освіта, утвердження соціальної справедливості, протидія корупції, покращення стану з дотриманням прав людини, утвердження демократії в Україні на місцевому рівні.
Для участі в конкурсі необхідно:
– Сформувати команду з 3-5 однодумців.
– Вивчити ситуацію у громаді та визначити найважливіші проблемні питання, те, чого бракує, цільову аудиторію.
– Запропонувати, як ці проблеми можна вирішити, а потреби задовольнити (це може бути технологічне рішення, адвокаційна чи креативна кампанія, соціальне підприємництво).
– Оформити ці рішення у вигляді проекту з цілями, задачами, бажаними результатами.
– Подати проект на Laudato Si Startup Challenge за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdbEUe0hMHgTu63uaB3KueiR7LRwwKb5zWYLY-mUXXL2oXQMA/viewform
Заявки приймають до 24 грудня 2017 року.
Переможці Laudato Si` Startup Challenge отримають менторську підтримку для розвитку своїх ідей та 60 тис. грн на їхню реалізацію.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ