Україна та Латвія співпрацюватимуть у сфері охорони навколишнього середовища

У рамках офіційного візиту Президента України до Латвійської Республіки, в присутності лідерів двох країн, було підписано Угоду про двостороннє співробітництво в галузі охорони навколишнього природного середовища.
Угоду між Міністерством екології та природних ресурсів України та Міністерством охорони навколишнього середовища та регіонального розвитку Латвійської Республіки підписали Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак та Міністр захисту навколишнього середовища та регіонального розвитку Латвійської Республіки Каспарс Герхардс.
Документ спрямований на посилення співробітництва в галузі охорони навколишнього природного середовища і раціонального використання природних ресурсів, а також взаємодії сторін з метою вирішення регіональних і глобальних екологічних проблем.
Угода передбачає обмін інформацією, досвідом та кращими практиками; обмін досвідом в удосконаленні управління і нормативних актів в галузі охорони навколишнього природного середовища; реалізацію спільних проектів; обмін візитами посадових осіб і експертів.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ