“Укрзалізниця” хоче підвищити штрафи за безквитковий проїзд

Укрзалізниця розробляє пропозицію Верховній Раді, у якій просить депутатів підвищити розмір штрафів за безквитковий проїзд у приміському залізничному транспорті зі 110 гривень до 3000 гривень. Про це повідомив голова регіональної філії «Південно-Західної залізниці» Роман Веприцький, пише Громадське.

«Ми готуємо відповідну пропозицію до Верховної Ради. Хочемо підвищити штрафи з нинішніх 110 гривень до 3000 гривень. Крім цього, хочемо внести зміни до положення про штрафи. Зараз всі кошти отримує місцева влада, на території якої було виписано протокол про адміністративне правопорушення. Ми хочемо, щоб частину коштів отримувала місцева влада, а частину — УЗ», — повідомив Веприцький.

Він також додав, що компанія планує продовжувати обладнання станцій приміських поїздів турнікетами, огородженнями та зонами очікування всередині станцій.

Напередодні в Укрзалізниці направили прохання до парламенту виділити 7,1 мільярда гривень на оновлення парку електричок через те, що через свій вік вони загораються просто у дорозі.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ