Уряд може ввести на Львівщині комендантську годину

Кабмін розглядає можливість введення в окремих регіонах України комендантської години на вихідних. Про це заявив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків після наради з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем, повідомляє LB.ua

Він зазначив, що у Івано-Франківській, Тернопільській і Львівській областях запроваджуються надзвичайні заходи на вихідні, щоб розірвати ланцюг зараження коронавірусом. Зокрема, розглядається можливість навіть комендантської години.

Руслан Марцінків додав, що під час наради мерам також повідомили про рішення продовжити карантин до початку травня, однак точної дати не уточнили.

Підтвердження інформації про ймовірність запровадження комендантської години з боку львівських чи тернопільських чиновників нема. На сайті Львівської ОДА опубліковано лише звернення голови ЛОДА Максима Козицького із закликом утриматися від перебування у громадських місцях.

«Звертаюся до кожного мешканця Львівщини! До кожного без винятку! Прошу Вас утриматись від пересування і перебування у громадських місцях на цих вихідних. Від 13:00 суботи до 6 ранку понеділка. Ці обмеження вводяться задля збереження нашого з Вами здоров’я та мінімізації поширення захворюваності серед населення!», – сказано у зверненні Максима Козицького.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ