Уряд призначив трьох заступників міністра оборони

27 вересня Кабінет Міністрів України на своєму засіданні ухвалив розпорядження про призначення трьох заступників міністра оборони.

Про це повідомляє Міноборони.

Юрій Джигир — заступник з питань фінансів.

Наталія Калмикова — заступник з питань соціального розвитку.

Катерина Черногоренко — заступник з питань цифрового розвитку.

Фінанси

Юрій Джигир — заступник з питань фінансів.

Останні три роки консультує Світовий Банк з питань фінансових частин реформ, пов’язаних з охороною здоров’я. У 2018-2020 роках працював заступником Міністра фінансів України. У Юрія понад 20 років економічного досвіду в підтримці реформ, соціальній політиці та фіскальній децентралізації в Україні, Східних Балканах, Центральній Азії.

Пріоритетні напрями роботи — бюджетування, фінансовий контроль, управління ресурсами, аналітика, аудит для запобігання корупції.

Людський капітал, адаптація військових, військова медицина Наталія Калмикова – заступник з питань соціального розвитку.

З лютого 2022 Наталія була виконавчою директоркою Українського ветеранського фонду, до цього – радницею Командувача сухопутних військ ЗСУ та заступницею директора у фонді «Повернись живим».
Пріоритетні напрями роботи:

Люди – реформа кадрової політики, розробка ефективної моделі управління людським потенціалом, цифровізація процесів, створення бренду роботодавця ЗСУ.

Військовослужбовці в цивільному житті – адаптація військових, державні гарантії, система ментального здоров’я, побудова сил резерву з ветеранів.

Військова медицина – цифровізація та реформа ВЛК, зміна підходів до підготовки з тактичної медицини, жодних компромісів по якості військових аптечок, побудова нової моделі в системі військової медицини (від турнікета та евакуаційної машини до лікування захворювань і протезування).
Діджитал

Катерина Черногоренко – заступниця з питань цифрового розвитку.

Катерина Черногоренко — керівниця проекту “Армія дронів”. З 2018 року є проектним координатором електронних послуг єМалятко, електронний лікарняний та запровадження COVID-сертифікатів в Дії.
Ключові напрямки роботи:

Люди: запровадження системи кадрового обліку військовослужбовців, цифровізація ВЛК та шпиталів, е-Військовий квиток.

Технології: фокусуємось на бойових системах, запроваджуємо єдиний дизайн-код та поєднуємо в екосистему. Повноцінне запровадження Дельти, легалізація та розвиток Кропиви та єРакети, модернізація Покрови та Дзвону.

Процеси: скасування паперової звітності, цифровізація логістичних ланцюгів та системи рекрутингу. Запроваджуємо реально відстежувані метрики у звітності.
Як повідомляли, 18 вересня Кабмін на своєму засіданні ухвалив розпорядження про звільнення 6 заступників міністра оборони та держсекретаря міністерства.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ