Уряд запровадив бронювання військовозобов’язаних для підприємств, установ, організацій, які забезпечують потреби ЗСУ

Уряд запровадив бронювання військовозобов’язаних для підприємств, установ, організацій, які забезпечують потреби Збройних сил України, інших військових формувань та населення.

Щодо сільськогосподарських підприємств та підприємств виробників продовольчих продуктів Міністерство агропромислового розвитку надає алгоритм дій.

Як це працює!

Підприємства, установи, організації надсилають до Мінагрополітики лист з пропозиціями щодо бронювання військовозобов’язаних за визначеною формою з відповідним обґрунтуванням в довільній формі. Електронна адреса: VL2022@ukr.net, телефон для довідок: +38-063-181-51-83.

Міністерство опрацьовує та узагальнює цю інформацію. Потім надсилає до Міноборони пропозиції щодо бронювання військовозобов’язаних, які працюють у галузях агропромислового виробництва.

Мінагрополітики спершу опрацьовує погоджені Міноборони пропозиції. Далі подає їх до Мінекономіки за формою, згідно з додатком, в друкованому вигляді та/або в електронній формі, з відповідним обґрунтуванням.

Міністерство економіки узагальнює подані від Мінагрополітики пропозиції та упродовж одного робочого дня приймає відповідне рішення та надсилає його копію Міноборони, а також Мінагрополітики (у рішенні Мінекономіки зазначається строк дії відстрочки, який не може перевищувати 6 місяців).

Мінагрополітики надсилає витяг з наказу Мінекономіки до підприємств, установ та організацій. Аграрні підприємства та виробники продовольства – подавайте на Мінагрополітики списки критично важливих працівників, яким буде надана відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації та на воєнний час.

Продовольча безпека – не від’ємний фронт боротьби.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ