Ускладнення та порушення руху транспорту на дорогах Львівщини

Синоптики оголосили на вихідні 12-13 січня штормове попередження на Львівщині. Про це інформує прес-центр Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Прогнозують пориви південно-західного вітру 15-20 м/с. На дорогах можлива ожеледиця, відповідно – порушення руху транспортних засобів на окремих ділянках автомобільних доріг та вулиць (І рівень небезпечності).

14 січня також очікують хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с – південно-західного з переходом на північно-західний. Місцями значний сніг, налипання мокрого снігу. Температура повітря вночі – 0-5 градусів морозу, вдень – від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла. Надалі збережеться вітряна погода та зниження температури повітря.

Ускладнення погодних умов відповідає І рівню небезпечності (жовтий), тобто такі погодні умови можуть призвести до ускладнення та порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг у Львівській області. Крім цього, у зв’язку із снігопадами та хуртовинами 14 січня в горах Львівської області очікується значна сніголавинна небезпека (ІІІ рівень).

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ