В Україні квоти на імпорт сірчаної кислоти

Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі ухвалила рішення про запровадження квот на імпорт сірчаної кислоти та олеуму, – Економічна правда.
“Комісія розглянула матеріали про результати проведення розслідування щодо імпорту в Україну сірчаної кислоти та олеуму, незалежно від країни походження та антидемпінгового розслідування щодо імпорту в Україну деякої карбамідо-формальдегідної продукції походженням з РФ”, – йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства економічного розвитку і торгівлі.
Читайте більше тут: Новини Львівщини
За результатами розгляду матеріалів, було встановлено, що існує необхідність застосування захисних заходів.
“З метою захисту національного товаровиробника від зростаючого імпорту було застосовано спеціальні заходи щодо імпорту в Україну кислоти сірчаної та олеуму, незалежно від країни походження та експорту, у вигляді квотування імпорту в Україну строком на 3 роки”, – повідомляє прес-служба.
“Для захисту національного товаровиробника карбамідо-формальдегідної смоли від недобросовісного імпорту Комісія прийняла рішення, яким застосувала остаточні антидемпінгові заходи щодо імпорту в Україну походженням з РФ зі ставкою антидемпінгового мита у розмірі 39,94 % строком на 5 років”, – йдеться у повідомленні.
Також Комісія порушила антидемпінгові розслідування щодо імпорту в Україну прутків з вуглецевої та інших легованих сталей походженням з Білорусі та Молдови та цементу походженням з Росії, Білорусі та Молдови.
“За результатами проведених досліджень буде прийнято рішення щодо доцільності чи недоцільності застосування відповідних антидемпінгових заходів”, – заявили у МЕРТ.
Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ