В Україні стартує проект із встановлення геліосистем в дитячих садках

Подати заявки можна до 12 листопада.

Проект передбачає встановлення сучасних геліосистем у дитячих садочках України в рамках спеціального проекту «Енергія сонця для діточок».

Ініціатива реалізована у рамках тристороннього партнерства Держенергоефективності із проєктом GIZ «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні» та НАК «Укрсвітлолізинг».

Відтак планують встановити 18 геліосистем у дитячих садочках громад, що дозволить забезпечити безперебійне гаряче водопостачання і як наслідок – комфортні та гідні умови перебування дітей у дошкільному закладі впродовж року. Окрім цього, це підвищить енергоефективність комунальних закладів та зекономить кошти в бюджеті громад.

Для участі у відборі проектів учасники повинні представити проєкт (пропозицію), в якому визначити мету, описати способи реалізації, а також наближений розрахунок очікуваного ефекту з енергозбереження.

Кожен учасник – громада може подати лише один проект (пропозицію).

Для участі у відборі проектів потенційний учасник подає заповнену Заявку на участь у відборі проектів. До заявки мають бути приєднані наступні документи:

Технічний паспорт будівлі.
Мотиваційний лист, підписаний відповідальною особою. (Вказати, чому саме у цьому закладі необхідно встановити геліосистему підігріву гарячої води. Вимоги: українською, або англійською мовою, максимум 400 слів)
Висновок обстеження технічного стану будівлі та покрівлі.
Документ, що підтверджує наявність найпростішого укриття.
Підтвердження впровадженого енергоменеджменту в громаді (копія рішення місцевої ради або розпорядження міського голови).
Заявки можна подавати в електронному (із застосуванням ЕЦП) та/або паперовому форматі.

Повний пакет документів та заявку надсилати на електронну адресу: prog2011@ukr.net, тема листа «Енергія сонця для діточок».

Кінцевий термін подачі заявок – 12 листопада 2023 року.

Отримати додаткову консультацію можна, звернувшись із запитами у Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України: prog2011@ukr.net; НАК «Укрсвітлолізинг»: office@ukrlightleasing.com; Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ: kateryna.belska@giz.de

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ