В Україні з’явилося нове дитяче видавництво

В Україні заснували нове видавництво – ʺКрокусʺ, яке публікуватиме українські та європейські книжки для дітей. Про це повідомила засновниця видавництва Наргіс Гафурова, – інформує Читомо.

До цього вона очолювала редакцію видавництва ʺЧитаріумʺ, де ініціювала унікальні українські серії та переклади багатьох світових зірок дитячої літератури.

Серед них: ʺВафельне серцеʺ та ʺВоротар і мореʺ Марії Парр, ʺБулькалоʺ Руне Белсвіка, ʺХранительʺ Лоїс Лоурі, ʺШпулька, Пташка і яʺ Еллен Карлсон, ʺМоє щасливе життяʺ Русе Лагеркранц, картонки для малят від провідних українських ілюстраторів та чимало інших книжок.

В ексклюзивному коментарі Читомо Наргіс розповіла, що тепер цих авторів представлятиме ʺКрокусʺ. За її словами, видавництво активно готується до Книжкового Арсеналу і обіцяє порадувати читачів цікавими новинками.

Зокрема, уже найближчим часом у ʺКрокусіʺ вийде друком серія пізнавальних книжок ʺЦікава Українаʺ, поезія Галини Кирпи та ін.

Видавництво базуватиметься у Харкові. Логотип ʺКрокусаʺ створив Олександр Шатохін.

Водночас на своєму Telegram-каналі генеральний директор видавництва ʺФоліоʺ Олександр Красовицький повідомив, що відтепер ʺЧитаріумʺ стане базовим магазином ʺФоліоʺ у Харкові, який представлятиме весь асортимент цього видавництва.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ