Вакансія на начальника розвитку туризму

Управління туризму та курортів Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади заступника начальника управління – начальник відділу розвитку туризму та курортів.
Кваліфікаційні вимоги: вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, вільне володіння державною мовою, досвід роботи на посадах державної служби категорій “Б” чи “В” або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років.
Також в управлінні оголосили конкурс на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста відділу маркетингу та промоції.
Серед кваліфікаційних вимог – вища освіта ступеня молодшого бакалавра або бакалавра, вільне володіння державною мовою, без досвіду роботи.
Для участі в конкурсі слід подати такі документи:
– копію паспорта громадянина України;
– письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;
– письмову заяву, в якій кандидат повідомляє, що до нього не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки;
– копію (копії) документа (документів) про освіту;
– заповнену особову картку встановленого зразка;
– декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік.
Документи приймаються за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 457 до 16:45 год 21 квітня 2017 року.
Контактний тел: 261-39-37.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ