Відбулось засідання обласної комісії з питань ТЕБ і НС

Розглянули питання підготовки до пропуску повені та дощових паводків на території Львівщини, стан забезпечення населення питною водою, а також затвердили План роботи комісії на цей рік.

Сьогодні, 20 січня, у Львівській ОВА вперше в цьому році провели засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС).

Серед розглянутих питань – підготовка та пропуск повені та дощових паводків на території Львівської області в 2023 році, стан забезпечення населення області якісною та безпечною для здоров’я людини питною водою.

За підсумками засідання затвердили План дій територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та суб’єктів господарювання з підготовки та пропуску повені та дощових паводків на території Львівської області в 2023 році.

Він передбачає заходи щодо готовності вищезазначених підрозділів до дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій під час пропуску льодоходу, повені та дощових паводків, координації дій та державного контролю за станом готовності органів управління, сил і засобів до оперативного реагування у разі загрози та виникненні надзвичайних ситуацій.

У напрямку забезпечення населення області питною водою відповідальні виконавці, серед яких органи державної влади, місцевого самоврядування та інші отримали визначені конкретні завдання та терміни їх виконання.

В межах засідання затвердили план роботи обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій на 2023 рік.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ