Вишиванки з Львівщини поїдуть на міжнародний фестиваль в Тель-Авіві

12 травня 2017 року Тель-Авіві пройде 3-ій щорічний фестиваль культурної спадщини «ЕТНО-хутір». Організатори заходу — громадська організація Israeli Friends of Ukraine, за підтримки міжнародної організації Ukrainian Jewish Encounter.
Фестиваль «ЕТНО-хутір» став щорічною традицією і символом дружби між Ізраїлем та Україною. У цьому році фестиваль пройде під знаком «New Ukraine» і стане майданчиком для молодих арт-майстрів з України та сучасних українських брендів.
Відвідувачі фестивалю зможуть насолодитись шедеврами національної кухні України та придбати товари на благодійному ярмарку, де будуть представлені як hand-made вироби (живопис, кераміка, прикраси, сувеніри), так і продукція сучасних українських дизайнерів і брендів (одяг, взуття та аксесуари).
Обов’язковим атрибутом свята є вишиванки, тому на ярмарку буде представлено один з найвідоміших в Україні сучасних брендів вишитого одягу — «Фолк Мода». Це український виробник патріотичної одягу і вишиванок з власним виробництвом у Львові, який пропонує не тільки класичні вишиванки, а й зручну стильний одяг з етнічними елементами.
В цьому році організатори вирішили підтримати проекти, спрямовані на реабілітацію поранених військових, які страждають на пост травматичний синдром. Ці люди, які віддали своє здоров’я за те, щоб в Україні настав мир, потребують нашої допомоги, як ніхто інший.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ