Всесвітній день поцілунку

Всесвітній день поцілунку відзначають щорічно 6 липня. Це миле і романтичне свято вигадали у Великобританії. Дуже швидко традицію святкування Всесвітнього дня поцілунку підхопили в інших країнах світу. В основному його святкують молоді закохані пари, які «обмінюються своїми душами». 20 років тому свято визнали і на рівні Організації Об’єднаних Націй. Однією з найприємніших і поширених традицій цього свята є конкурс поцілунків. Часто у великих містах проводять масові конкурси поцілунків.

Як взагалі з’явився поцілунок, сьогодні не відомо нікому. Його не винайшли, як пристрій, тому день появи поцілунків встановити неможливо. Але для закоханих і близьких людей це не настільки важливо, як сам факт поцілунку, який є вираженням найніжніших і трепетних почуттів до людини.

Якби це свято заснували в день, коли на екран вийшов фільм із першим відображеним в кінострічці поцілунком, то зараз ми б його святкували в інший день. Цей історичний поцілунок був зафіксований в півхвилинному кіноролику, який так і називався — «Поцілунок».

День поцілунку можна назвати днем закоханих, тому що він є прекрасним приводом для вираження почуттів між люблячими людьми.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ