Всесвітній день туризму

Всесвітній день туризму всі любителі подорожей відзначають 27 вересня. Це свято започаткували члени Всесвітньої туристичної організації. Датою заснування свята вважається 27 вересня 1979 року.

Метою свята визначена пропаганда туризму серед мешканців всіх держав. Цей напрямок для багатьох країн є бюджетоформуючим. Крім того, туризм — це запорука пізнання інших культур та посилення дружби між народами.

Свято туризму можуть відзначати не тільки люди, чий стиль життя пов’язаний з мандрівками та рюкзаком. Турист — це людина, яка прагне до знань. Навіть звичайний виїзд на природу, в далечінь від буденної метушні, для багатьох людей може стати туристичною подорожжю.

Крім цього, свято щорічно відзначають люди, які працюють у цій сфері. Вони влаштовують нам відпустки, обслуговують нас в готельних комплексах, влаштовують нам екскурсії та туристичні тури.

Цей веселий та пізнавальний день традиційно відзначають вже 30 років поспіль, проводячи спеціальні злети туристів, різні заходи і туристичні фестивалі.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ