Всеукраїнські змагання «Ігри Героїв»

У суботу, 30 червня 2018 року, на площі біля Оперного театру у місті Львові, відбудуться Всеукраїнські змагання з функціонального баготоборства «Ігри Героїв».
Львів стане стартом змагань, які складатимуться з декількох етапів. Міжнародний фінал змагань відбудеться у Києві у вересні 2018 року.
Читайте більше тут: Новини Львівщини
У Львові 16 ветеранів АТО – спортсменів з різних міст України (Київ, Одеса, Дніпро, Львів, Миколаїв та інші) змагатимуться з функціонального багатоборства. Функціональне багатоборство є програмою вправ на силу та витривалість, до складу якої входять переважно добірки аеробних вправ, зарядки та важкої атлетики і функціонального багатоборства.
Окрім ветеранів свої вміння продемонструють також військовослужбовці Національної академії сухопутних військ та 80-ї аеромобільної бригади.
Захід відбудеться в межах відзначення 100-річчя створення ЗУНР та реалізується за підтримки Львівської обласної державної адміністрації.
Довідка
Ігри Героїв — спортивні змагання ветеранів з інвалідністю та цивільних людей з інвалідністю. Ігри були започатковані в Україні 21 травня 2016 року проводяться серед ветеранів Збройних сил України, а також цивільних з інвалідністю.
Головна мета «Ігор Героїв» — психологічна та фізкультурно-спортивна реабілітація бійців, соціальна адаптація людей з інвалідністю, впровадження та поширення спортивного руху серед молоді, малозахищених та соціально вразливих верств населення.
Ігри Героїв – волонтерський проект. Підготовкою спортсменів займаються декілька залів по Україні – в Харкові, Києві, Одесі, Миколаєві, Дніпрі, Львові.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ