Всеукраїнський форум ОСББ пройде у Львові

4−5 жовтня у Львові відбудеться IХ Всеукраїнський форум ОСББ — головна подія року у сфері житлово-комунального господарства України. Організатори Форуму Львівська міська рада та КУ «Інститут міста».
Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
«Форум ОСББ — це територія для обговорення сучасних бізнес-тенденцій в сфері енергоефективності, питань ефективної взаємодії бізнесу та влади в управлінні житловою нерухомістю, лобіювання інтересів голів ОСББ та асоціацій в розробці та підготовці законодавчих проектів.
Цього року для обговорення проблем та актуальних питань буде запрошено більше керівників новостворених та вже успішних ОСББ та Асоціацій ОСББ зі всіх областей України. Учасниками панельних дискусій будуть представники влади Львова, очільники відділів та управлінь житлового господарства обласних центрів, представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, міжнародних організацій та громадського сектору.
Додамо, що одним із завдань форуму є створення комфортних та сприятливих умов для напрацювання змістовних та актуальних пропозицій до підсумкової Резолюції дводенного заходу”, — розповідають у КУ «Інститут міста».
Попередні деталі програми можна переглянути за посиланням: goo. gl/YXuyvh
Реєстрація на форум триватиме до 17 вересня 2018 року https://goo.gl/forms/kSJD2zLIqjQVNtEF3, кількість місць обмежена.
З пропозиціями щодо співпраці, звертайтеся j. savruk@city-institute.org
Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ