Які дороги на Львівщині відремонтують в цьому році

Серед пріоритетних доріг, які цього року відремонтують на Львівщині, є Золочів – Красне, Ясенів – Золочів, Перемишляни – Чемеринці, Рава-Руська – Гайок, Східниця – Верхне Синьовидне, Сокаль – Стоянів, а також ремонт моста у селі Крушельниця у Сколівському районі. Про це розповіли в ЛОДА після п’ятничної наради з представниками департаменту дорожнього господарства.

Заступник голови ЛОДА Юрій Бучко наголосив, що цьогоріч з державного Дорожнього фонду передбачено 1 млрд 95 млн гривень на обслуговування та ремонт доріг загального користування місцевого значення, з обласного бюджету – 370 млн гривень.

“Розвиток дорожньої інфраструктури області – одне з наших найважливіших завдань на найближчі роки. У пріоритеті – якісні дороги по всій області. Якщо ремонтувати автошляхи, то відповідально та з дотриманням усіх стандартів. Ми не можемо дозволити економію коштів на ремонті доріг, бо йдеться про безпеку наших мешканців. Загалом цьогоріч плануємо відремонтувати близько 400 кілометрів доріг у різних куточках регіону”, – наголосив Юрій Бучко.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ