“Євробачення” відбудеться у форматі телевізійного шоу Europe Shine a Light

Замість пісенного конкурсу “Євробачення” 16 травня відбудеться альтернативне телевізійне шоу. У ньому візьмуть участь ті музиканти, які повинні були змагатися на конкурсі цього року.

Про це повідомила пресслужба Європейської мовної спілки (ЄМС).

Телевізійне шоу під назвою “Європа засяє світлом” (Europe Shine a Light) покажуть на телеканалах 16 травня замість пісенного конкурсу “Євробачення”, який скасували через пандемію нового коронавірусу.

“Шоу під назвою “Європа засяє світлом” вшанує 41 пісню у неконкурсному форматі, а також покаже безліч сюрпризів для шанувальників та глядачів вдома”, – зазначається у повідомленні.

Також у шоу візьмуть відомі завдяки “Євробаченню” музиканти. Вони заспівають знайомі пісні з минулого у знакових місцях в європейських країнах, пообіцяли організатори.

Очікується, що пряма трансляція триватиме приблизно дві години. Організатори повідомлять детальнішу інформацію впродовж наступних двох тижнів. Окрім телебачення, це шоу також транслюватиметься на офіційному каналі ЄМС у Youtube.

Також ЄМС оголосила період з 10 по 16 травня тижнем “Євробачення” та заохочує своїх членів по всій Європі присвячувати ефірний час учасникам пісенного конкурсу, які мали змагатися цього року, а також історії “Євробачення”.

Як відомо, через поширення коронавірусу Нідерланди скасували проведення “Євробачення”.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ