За добу на фронтах відбулось 50 бойових зіткнень – зведення Генштабу ЗСУ

Протягом минулої доби на фронтах відбулось 50 бойових зіткнень, йдеться в ранковому зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

Військові кажуть, що артилеристи уразили 2 пункти управління, 2 райони зосередження особового складу, 2 артилерійських засоби на вогневих позиціях та одну станцію радіоелектронної боротьби армії РФ.

«Протягом минулої доби ворог завдав 30 ракетних та 52 авіаційних удари, здійснив 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед мирного населення, руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура», – кажуть у Генштабі ЗСУ.

Також відомо про те, що авіація сил оборони за минулу добу завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу армії РФ та 4 – по її зенітно-ракетних комплексах.

«Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 2 пункти управління, 2 райони зосередження особового складу, 2 артилерійських засоби на вогневих позиціях та одну станцію радіоелектронної боротьби противника», – підсумували в Генштабі ЗСУ.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ