За добу відбулось 39 бойових зіткнень – Генштаб ЗСУ

Армія РФ продовжує зосереджувати свої основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – протягом минулої доби відбулось 39 бойових зіткнень, йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ.

«Ворог завдав 40 авіаційних ударів та здійснив 46 обстрілів з реактивних систем залпового вогню», – інформують військові.

Також відомо, що Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, «завдають вогневого ураження з артилерії по виявлених цілях противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби».

Над Херсонщиною збили два російських ударних безпілотники – ПК «Південь»
«Авіація сил оборони за добу завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу противника. Також, нашими захисниками протягом доби знищено 7 розвідувальних БПЛА. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 2 склади боєприпасів, 5 артилерійських засобів на вогневих позиціях, 4 райони зосередження живої сили, 4 станції РЕБ, 2 засоби протиповітряної оборони та ще 3 важливі об’єкти противника», – підсумували в Генштабі ЗСУ.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ