Зафіксовано 4 обстріли з боку окупантів

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 26 жовтня 2021 року
Слава Україні!
Збройні формування Російської Федерації продовжують ігнорувати режим припинення вогню та обстрілюють позиції Збройних Сил України з метою підтримання напруги та провокування вогню у відповідь.
Упродовж минулої доби, 25 жовтня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню, 1 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Біля КАМ’ЯНКИ ворог обстріляв позиції наших воїнів з мінометів калібру 82 мм.
Поблизу ПІСКІВ окупанти відкривали вогонь зі стрілецької зброї.
В напрямку ЗОЛОТОГО-4 найманці здійснили обстріл з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.
Крім того, на Луганщині зафіксовано проліт безпілотного літального апарату, ймовірно Орлан-10, з перетином лінії зіткнення.
Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав вогнепальне поранення, ще один зазнав поранення в результаті підриву на ворожому невідомому вибуховому пристрої. Воїни перебувають в лікувальному закладі. Стан здоров’я обох – задовільний.
Станом на 7 годину ранку, 26 жовтня, зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Біля ГРАНІТНОГО російські найманці вели вогонь з артилерії калібру 122 мм.
Щоб змусити противника припинити вогневу активність наші захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння.
Наші воїни контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.
Разом до перемоги!
Слава Україні!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ