Затримали наркозбувачку

Як встановили правоохоронці, 42-річна мешканка міста Краматорськ, яка тимчасово проживає у нашому місті, «спеціалізувалась» на розповсюдженні психотропної речовини «PVP» шляхом здійснення «закладок».

Про це пише поліція Львівщини.

Зловмисницю викрили оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю поліції Львівщини спільно з слідчими відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури.
20 червня поліцейські затримали розповсюджувачку в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України на вулиці Грінченка у Львові. З собою вона мала згортки з речовиною, ззовні схожою на психотропний засіб «PVP», загальною масою близько 25 грамів.

В подальшому, під час невідкладного обшуку у помешканні затриманої правоохоронці виявили та вилучили електронні ваги, засоби для фасування та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Вирішується питання щодо повідомлення зловмисниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманій запобіжний захід.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ