Збройні формування РФ 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

Протягом минулої доби російські бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Обстріли вели із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120-мм та 82-мм, а також, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Поранення отримав один український військовослужбовець. Українські військові стріляли у відповідь.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” поблизу Широкиного бойовики двічі застосували міномети калібру 82-мм. Неподалік Верхньоторецького, Водяного та Мар’їнки агресор задіяв гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети. Оборонні укріплення на підступах до Авдіївки окупанти двічі обстріляли із ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” неподалік Луганського противник чотири рази, впродовж доби, відкривав вогонь із мінометів калібру 120-мм і 82-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Поруч з населеним пунктом Кримське окупанти застосували міномети 82-го калібру, автоматичні станкові гранатомети та стрілецьку зброю.

За даними розвідки, 12 червня українські військовослужбовці знищили двох та поранили щонайменше трьох російських загарбників.

З початку поточної доби обстріли зафіксовані неподалік населеного пункту Славне та поруч з Луганським. Втрат серед українських захисників немає.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ