??77-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ НА ЯВОРІВЩИНІ

Ярослав Коминський – голова Яворівської районноої державної адміністрації:

?? 77-ий день війни.
‼️ Оперативна інформація на території Яворівського району станом на цю годину:
За минулу добу, надзвичайних подій на Яворівщині не зафіксовано. Жодного разу не приходило сповіщення про повітряну тривогу. Дякую Богу та ЗСУ.
Поліція опрацювала 56 звернень від громадян.
Черги перед пунктами пропуску
україно-польського кордону станом на 06.00 11.05.2022:
▪️«Грушів» – 0 л/а, 0 автобусів, 0 пішоходів;
▪️«Краківець» – 0 л/а, 2 автобусів, 0 пішоходів
▪️«Шегині» – 0 л/а, 4 автобусів, 0 пішоходів.
Укрзалізниця разом з партнерами — залізницями Польщі та Німеччини налагодили систему зручних та швидких поїздок з України до Німеччини з пересадкою в польському Перемишлі.
Дістатися Перемишля можна поїздами Інтерсіті+ 705/706 та 715/716, які відправляються з Києва щоденно о 08:30 та 17:00, прибувають до Перемишля відповідно о 19:53 та 05:00, а також поїздом 35/36 з Одеси через Львів, що відправляється щоденно о 18:22 і прибуває до Перемишля о 09:07.
Дорогі мешканці Яворівщині. Відвідувати ліси в області дозволили, проте є певні обмеження.
Ходити у ліс можна лише пішки. На велосипедах – також можна. Заїжджати на територію лісових масивів автотранспортом заборонено. Також, через високий ризик пожеж, не можна розпалювати вогнища в лісах.
Ризик пожеж пов’язаний зі зростанням середньої добової температури.
Пункти обігріву на Яворівщині продовжують працювати та допомагати тимчасово переселеним особам з інших областей України.
Якщо маєте можливість прихистити людей, яких з дому прогнала війна, реєструйтесь на сайті “Прихисток” (https://prykhystok.gov.ua/).
Цілодобово працю є гуманітарний штаб, куди можна приносити гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб та нашим захисникам.
Разом до перемоги!
#stoprussia

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ