? Жорстока війна забрала життя у жителя села Чолгині ?? СЕРЕДИ Ярослава

Захищаючи Україну від російських окупантів, загинув 53-річний житель села Чолгині, боєць 24 ОМБр ім. короля Данила, старший солдат СЕРЕДА Ярослав Іванович.
Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та побратимам загиблого захисника. Світла, вічна пам’ять і безмежна шана за звитяжний подвиг Герою!
▪️ Про прощання з українським бійцем повідомимо згодом.
?? Середа Ярослав Іванович народився 5 грудня 1968 року у селі Прилбичі.
Ярослав випускник Прилбицької школи, опісля вступив в Новояворівське училище. Пізніше проходив службу у внутрішніх військах.
У 1992 році одружився, разом із дружиною Надією виховував троє дітей.
Багато років свого життя Ярослав працював будівельником.
Український захисник з перших днів вторгнення росії в Україну брав участь у захисті її кордонів у складі 24 ОМБр імені короля Данила.
Захищаючи наш спокій, 11 вересня 2022 року, обірвалося життя доброго чоловіка, люблячого батька, дорогого дідуся Ярослава.
? «Це була людина з великої літери. Був добрим чоловіком і чуйним батьком, привітним і веселим. Завжди поспішав усім на допомогу. Був патріотом своєї неньки-України. Ми дуже пишаємося нашим Героєм. Ніколи не забудемо. Це велика втрата для сім’ї і для всієї родини», – слова рідних про Героя Ярослава.
У захисника залишилися дружина Надія, діти – Микола, Андрій та Катерина, онук Святик, брати – Михайло, Роман, Ігор, сестри – Марія та Галина.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ