?У боях за Україну загинули три Захисники Яворівської громади

Цього Страсного тижня, коли Ісус Христос страждає, і Україні доводиться терпіти страшні муки, проводячи в останню дорогу своїх найкращих синів.
Сьогодні сумуємо усією Яворівською громадою через втрату трьох наших Героїв: Чолача Степана, Півня Валентина та Долинського Василя.
Чолач Степан родом із Краківця. Будучи працьовитим чоловіком та великим патріотом, пішов у військо добровольцем. Трагічно загинув у бою з російськими окупантами. У чоловіка залишились дружина, четверо синів і четверо внуків.
Півень Валентин народився і виріс у Дніпрі, але сім’ю створив на території нашої Яворівської громади, у селі Дебрі. Служив у Королівській бригаді і загинув 16 квітня, внаслідок ворожих обстрілів. У чоловіка залишилась дружила і двоє маленьких дітей.
Долинський Василь народився та проживав у Немирові. З 2014 року був учасником АТО, служив у складі 24 бригади і дотепер мужньо боронив нашу Батьківщину. У Героя залишилася мати.
Сьогодні Яворівська громада зустрічає трьох Героїв, а чин поховання відбудеться завтра у рідних селах та селищах воїнів.
Висловлюємо велику скорботу і співчуття рідним та близьким! Вічна пам’ять! Герої не вмирають! ??

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ