25-ий міжнародний фестиваль “Молода Галичина”

Умови участі у міжнародному фестивалі «Молода Галичина»:
В рамках фестивалю проводиться міжнародний вокальний конкурс, в якому беруть участь солісти- вокалісти та вокальні дуети, тріо, квартети,малі вокальні форми.
Оцінку виступів учасників конкурсу здійснює журі, до складу якого входять провідні спеціалісти – діячі культури і мистецтв України, композитори, продюсери, а також співаки, зарубіжні фахівці з країн – учасниць фестивалю.
Критерії, за якими оцінюються виступи учасників фестивалю: володіння голосом, акторська майстерність, репертуар виконавця (виконавців), якість фонограми, естетика сценічного одягу. Журі визначає переможців за кількістю набраних балів. При голосуванні голова журі має право двох голосів. Рішення журі є остаточним і перегляду не підлягає.
Виконавці, що допущені до участі у конкурсній програмі, мають підготувати дві — три пісні під інструментальні фонограми (-1). Учасники з України виконують усі пісні українською мовою. Учасники з інших країн виконують одну пісню – державною мовою країни, яку вони представляють, решту – українською мовою, або пісні укр. авторів у перекладі на свою рідну мову. Усі твори виконуються наживо в супроводі інструментальної фонограми.
Стиль виконання творів: поп-музика; народна пісня в оргигінальному аранжуванні (допускається а-сареllа); фольк-поп музика; джаз; блюз; рок-н-рол.
Порядок виступів у конкурсі встановлюється жеребкуванням.
Організатори фестивалю не несуть відповідальності щодо дотримання учасниками конкурсної програми авторських прав на заявлені у конкурс твори.
Дирекція фестивалю залишає за собою право на використання наданих учасниками фото та відеоматеріалів для популяризації фестивалю, використання для презентацій, теле та радіопрограм, оформлення друкованої продукції та інше.
До участі у конкурсі запрошуються солісти-виконавці та вокальні дуети, тріо, квартети, малі вокальні форми віком від 10 до 25 років.
Кожен учасник може прибути на фестиваль з одним дорослим супроводжуючим. При собі необхідно мати свідоцтво про народження або паспорт, фонограми пісень (-1) та (+1).
Супроводжуюча особа несе повну відповідальність за безпеку, життя та здоров’я учасника фестивалю.
Усі, хто бажає взяти участь у конкурсі, повинні надіслати на адресу фестивалю наступні документи:
– анкету-заяву (заповнюється на фестивальному сайті),
– кольорову фотографію (високої якості),
– копію свідоцтва про народження, або паспорта,
– CD з фонограмами двох-трьох пісень (+ 1).
Попередній відбір виконавців проводиться художньою радою шляхом прослуховування надісланих CD із записом пісень (+1).
Конкурсні виступи проводяться у чотирьох вікових групах:
Група А – 10-12 років (25 учасників);
Група Б – 13-15 років (25 учасників);
Група С – 16-19 років (25 учасників);
Група D – 20-25 років (25 учасників).
Після прослуховування отриманих фонограм, дирекція надсилає учасникам офіційні запрошення на участь у фестивалі та програму конкурсних виступів і фестивальних заходів.
Надіслані фонограми та документи не рецензуються і назад не відсилаються.
Заяви на участь у конкурсі приймаються:
для учасників з України: з 1 квітня по 15 червня.
для закордонних учасників: з 10 квітня по 10 червня.
Конкурсанти з зарубіжжя повинні подбати про переклад на українську або російську мову надісланих документів.
Конкурсна програма фестивалю проходить у три тури:
ПІВФІНАЛ — пісня мовою країни, яку представляє учасник;
ФІНАЛ — пісня українською мовою;
СУПЕРФІНАЛ – пісня українською мовою, (укр. хіт, авторська пісня – на вибір учасників) (у цьому етапі конкурсу беруть участь 40-45 виконавців, які набрали найбільшу кількість балів за сумою двох попередніх турів).
Учасники групи А та іноземні виконавці всіх вікових груп мають право повторити пісню з фіналу. Виконавці групи В, С, D, які представляють Україну, не мають права повтору пісні з фіналу.
Усі етапи конкурсної програми проводяться в окремі дні.
Під час конкурсної програми забороняється використовувати фонограми (-1) з продубльованим вокальним унісоном, а кількість допоміжних вокальних партій в акордному викладенні не повинна перевищувати два голоси (три голоси з основним).
Носії фонограм – узгоджуються з оргкомітетом.
За участь у конкурсі учасники сплачують вступні внески:
— солісти – 1000 грн;
— дуети, тріо, квартети – 1200 грн;
— ансамблі — 1300 грн.
Витрати, пов’язані з харчуванням, проживанням, приїздом та від’їздом учасників і супроводжуючих осіб – за рахунок відряджаючої сторони.
Оргкомітет покладає на себе організацію проживання та харчування учасників.
Перевезення учасників та гостей до місць проживання забезпечується спеціальним транспортом.
18920324_1360123524064030_1950679176623754079_n

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ