357-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районноої державної адміністрації:

✅ 357-й день війни. Про головне на Яворівщині за минулу добу:
Мали одне сповіщення про повітряну тривогу. У районі все спокійно. Дякувати Богу та ЗСУ за надійний захист.
Інформацію про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: https://cutt.ly/6K62Hi1.
Три карети швидкої медичної допомоги та один пожежний автомобіль вирушать зі Львівщини на Бахмутський та Херсонський напрямки. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.
Понад 180 об’єктів на території Львівщини підлягають декомунізації. Таким є попередній перелік, який напрацювали робочі групи. Як наголосив Андрій Годик, демонтаж об’єктів радянської доби, об’єктів, що прославляють імперських російських діячів, представників культури і мистецтва чи історичні події, а також перейменування радянських топонімів, мають завершити до кінця цього року.
У середу у Львові та області не передбачено вимкнень електроенергії, зважаючи на інформацію про споживання потужності від НЕК “Укренерго”.
Жителі Яворівщини, нагадую!
У Яворівському районі функціонує 38 Пунктів Незламності. У випадку відсутності електропостачання більш ніж на 24 години тут можна зігрітися, випити води, гарячого чаю або кави, з’їсти печиво. Також завжди можна підзарядити телефон чи інші гаджети.
Адреси Пунктів Незламності на території району можна дізнатися за посиланням: https://cutt.ly/F1EGQk1.
Також є карта “Пунктів незламності” за посиланням: nezlamnist.gov.ua.
Дякую всім за роботу. Разом до перемоги.
#stoprussi

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ