371-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районноої державної адміністрації:

???????? 371-й день війни. Коротко про головне у Яворівському районі за минулу добу:
Надзвичайних ситуацій у районі не зафіксовано. Відповідні служби здійснюють постійний контроль.
На обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб Яворівського району зареєстровано 8614 осіб.
Інформацію про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: https://cutt.ly/6K62Hi1.
Чергова гуманітарна допомога від Яворівської волонтерської команди для Куп‘янської громади вже зібрана! Жителі Яворівської, Судововишнянської та Мостиської громад зібрали багато продовольства. Понад п’ять тонн картоплі, 2.5 тонн макаронних виробів, понад 300 продуктових наборів, засоби гігієни та інші потрібні речі волонтери пакують, фасують для загрузки, і тоді в дорогу! Продовжуємо підтримувати один одного та допомагати тим, хто цього зараз потребує найбільше. Пам’ятаймо в єдності наша сила. Разом до перемоги!
Провів нараду з силовиками Яворівщини щодо ситуації на території району: http://surl.li/fdffo
У Яворівській громаді вже розпочалися роботи на дорогах. Вчора, техніка грейдерувала дорогу та відводила дощову воду в Немирові, напрямку Завадова та Нагачева.
Благодійний фонд “Карітас Львів УГКЦ” передав гуманітарну допомогу внутрішньо переміщеним особам, які проживають на території Яворівщини. 15 сімей з числа ВПО вікової категорії 70 і більше років отримали продукти харчування, ковдри, засоби гігієни.
«Карпатські мінеральні води» планують збудувати ще один завод на Львівщині. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.
Нагадую, адреси Пунктів Незламності на території району можна дізнатися за посиланням: https://cutt.ly/F1EGQk1.
Також є карта “Пунктів незламності” за посиланням: nezlamnist.gov.ua.
Разом до перемоги!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ